Creare magazin online

Afacerea ta, acum in Web 2.0. Concepere si optimizare magazin online

Adesea se crede ca pentru un magazin online este suficient sa listeze sute sau chiar mii de produse pentru ca traficul organic sa creasca. Nimic mai fals! Trista realitate este ca adaptarea unui magazin online pentru SEO (optimizare pentru motoarele de cautare) este mult mai dificila decat este, sa zicem, optimizarea unui blog sau a unui site de prezentare.

Acest fenomen se petrece tocmai din cauza numarului mare de pagini de produse adaugate si/sau eliminate constant din structura magazinului online. Ele genereaza un raspuns nefavorabil din partea motoarelor de cautare, pentru ca adesea aceste pagini nu sunt optimizate corect.

Cu ce te ajuta un magazin online?

Trendul cumparaturilor in spatial virtual este in continua ascensiune, mai ales pentru ca prin intermediul internetului cumparatorul are acces la o gama mai larga de optiuni intr-un timp infinit mai scurt decat in magazine.

Cat priveste comerciantii, este mai lucrativ comertul online decat cel in magazin in principal datorita costurilor de intretinere infinit mai mici.

Daca te gandesti sa te extinzi in sfera digitalului, Prime Net Solution te poate ajuta sa lansezi un magazin online care sa ajunga in topul rezultatelor returnate de motoarele de cautare.

Ca sa obtinem asta, ne asiguram ca noul magazin online va respecta cateva reguli esentiale:

• Concepem o structura usor de navigat si de inteles

• Optimizam imaginile produselor comercializate

• Oferim o strategie de continut

• Cream site-uri care sa furnizeze o experienta placuta vizitatorilor

• Folosim cuvinte si expresii cheie in continut si in URL-uri

Un magazine online se aseamana cu orice alt magazin fizic dintr-un singur punct major de vedere: are nevoie constanta de clienti pentru a fi profitabil. Din acest punct de vedere, pentru un magazin online optimizarea pentru motoarele de cautare este cruciala deoarece nu poti sa vinzi nimic atata vreme cat clientii tai nu te gasesc. Acesta este motivul pentru care un loc mai inalt in listarea motoarelor de cautare iti va aduce mai mult trafic si, automat, mai multi potentiali clienti.

Atunci cand vine vorba despre SEO nu exista o strategie predefinita iar acest lucru este cu atat mai aplicabil in cazul magazinelor online. Antreprenorii care vor sa se lanseze in lumea virtuala trebuie sa isi evalueze cu grija site-ul si sa stabileasca o strategie SEO personalizata si un plan de actiune care sa imbunatateasca prezenta in spatial online, dar si traficul in magazinul online.

CERE COTATIE!