Creare newsletter

Concepe un buletin informativ personalizat, care sa iti rasplateasca abonatii

In zilele noastre, internetul faciliteaza extrem de mult procesul de comunicare si, implicit, pe cel de promovare. Pentru o companie, promovarea prin intermediul canalelor on-line (de la site, la canalele de media sociale si promovarea prin intermediul e-mailului) ar trebui sa reprezinte cel putin jumatate din eforturile cumulate de promovare, pentru ca, in secolul XXI, daca nu esti pe internet, nu existi.

Newsletter sau feed RSS?

Newsletterele sunt, probabil, printre cele mai controversate mijloace de promovare, pentru ca multi oameni le privesc ca fiind depasite. Adesea clientii intreaba : "Nu este mailul un pic invechit?, Nu sunt canalele de Social Media mult mai eficiente pentru promovare?, Nu sunt newsletterele unidirectionale? Nu inlocuiesc blogurile nevoia de newsletter?” Desi aceste intrebari sunt legitime, trebuie sa stii ca newsletterul ramane metoda cea mai eficienta de a crea audienta pentru site-ul tau.

Si nu este vorba aici despre newsletterul care iti transforma feed-ul RSS intr-un mail, pe care apoi il distribuie unei liste prestabilite, ci este vorba despre un newsletter saptamanal sau lunar (sau trimis la orice alt interval regulat de timp) al carui continut este scris cu un scop anume (de a informa sau de a promova) si care este disponibil doar pentru persoanele abonate. Acest tip de continut exclusivist (oferte speciale pentru abonati, oportunitati deosebite, servicii extra etc.) ii face pe consumatori sa se simta importanti si sa aprecieze cu atat mai mult produsele sau serviciile pe care le oferiti.

Creare newsletter personalizat

La Prime Net Solution, noi intelegem nevoia ta de a-ti face afacerea cunoscuta, asa cum intelegem nevoia clientilor de a se simti importanti. De aceea noi facilitam comunicarea intre afacerea ta si potentialii ei clienti, prin intermediul crearii de newslettere pe care apoi le distribuim catre bazele de date existente. Nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe informatii si pentru o oferta personalizata.

CERE COTATIE!