De ce ai nevoie de servicii SEO

Afla de ce ai nevoie de servicii SEO pentru a-ti creste afacerea online.

De ce sa apelezi la servicii SEO?

Imbunatatirea pozitiei in clasamentul cautarilor. Acesta este, de obicei, obiectivul principal al oricarei campanii SEO. Imbunatatirea pozitiei in clasament va deschide multe alte beneficii pentru site-ul tau. Cu un site optimizat, motoarele de cautare il vor gasi si indexa mai repede, pentru a il pune la dispozitia vizitatorilor si a potentialilor clienti.

Cresterea traficului site-ului. Atunci cand site-ul tau se afla pe prima pagina a motoarelor de cautare capeti mai multa vizibilitate nu doar in randul publicului existent ci, mai ales, in fata potentialilor clienti. Acestia au, astfel, oportunitatea de a naviga site-ul si de a afla mai multe despre serviciile pe care le oferi si despre afacerea ta. Iar cresterea traficului de calitate se traduce aproape intotdeauna in cresterea conversilor venite de pe website.

Cresterea bazei de clienti. Site-ul dvs. isi va mari constant baza de clienti prin marirea vizibilitatii si aparitia in rezultatele cautarilor oferite de motoarele de cautare potentialilor clienti.

Imbunatatirea page rank-ului. Cu un scor ridicat al page rank-ului, site-ul dvs. va fi mai bine clasat decat site-urile concurente in rezultatele cautarilor. Optimizarea site-ului este vitala. Cu un site optimizat, clientii noi si cei ai competitiei iti pot gasi mai usor si repede serviciile sau produsele oferite.

Fara servicii SEO

Se spune ca cel mai bun loc in care poti ascunde un cadavru este pe pagina a doua a cautarii in Google. Este adevarat, pentru ca un procent urias de utilizatori nu se deranjeaza sa "rasfoiasca" paginile motorului de cautare, atata timp cat gasesc pe prima pagina tot ceea ce ii intereseaza.

Majoritatea utilizatorilor de internet isi fac cautarile cu ajutorul motorelor de cautare si acceseaza primele rezultate intoarse de catre acestea, site-urile ce au un ranking ridicat. Ei profita instinctiv de regulile de indexare ale motorului de cautare, care filtreaza rezultatele in functie de relevanta continutului fata de termenii interogati (cuvintele cheie folosite pentru cautare).

Primele trei pagini cu rezultate intoarse sunt cele mai accesate de catre utilizatori. Daca website-ul dvs. este optimizat corect atunci landing page-urile promovate o sa ajunga mai usor in topul celor 30 de rezultate intoarse.

Un site care nu este optimizat corect sau deloc nu va putea fi accesat de „robotii” motoarelor de cautare si utilizatorilor le va fi foarte greu sa gaseasca site-ul in rezultatele cautarilor, traficul o sa fie scazut si veti pierde oportunitati de imbunatatire a veniturilor.

CERE COTATIE!