Link building

Link building

In termeni de specialitate, link building (scris si “link-building” ori “linkbuilding”) se refera la procesul de creare ori de obtinere de linkuri pe site-uri variate care sa trimita catre site-ul tau. Strategia de link building este o parte integranta a strategiei de promovare site si este o metoda cu rezultate foarte bune pentru a creste popularitatea site-ului tau pe internet si pentru a imbunatati pozitionarea acestuia la folosirea anumitor cuvinte-cheie.

Linkurile sunt clasificate in functie de calitatea lor si mai putin de cantitate, insa ambele criterii reprezinta factori importanti pentru clasarea unui site pe o pozitie superioara. In Google, clasarea pe prima pagina se traduce prin acces direct la 95% din clickurile directe ale utilizatorilor. Asta inseamna considerabil mai mult trafic pentru rezultatele de pe prima pagina si, deci, considerabil mai multi potentiali clienti.

Ca sa te aducem si sa te mentinem pe prima pagina, noi, echipa Prime Net Solution, iti oferim servicii complete de link building, precum si consultanta gratuita pentru identificarea candidatilor la construirea linkurilor care te intereseaza. Echipa noastra te poate ajuta cu:

Consulta mai jos reteaua noastra de site-uri partenere in link building

CERE COTATIE!