Managementul reputatiei online

Ce este reputatia online?

Reputatia online se refera la modul in care te impui ca o prezenta credibila si autoritara in domeniul tau de activitate, pastrand rezultatele cele mai utile si mai relevante despre tine si afacerea ta pe primele pagini ale motoarelor de cautare. Majoritatea tranzactiilor incep, in zilele noastre, online si daca un potential client gaseste informatii negative despre tine ca rezultat de top in cautarile sale, atunci credibilitatea ta va avea enorm de suferit.

Managementul reputatiei online a devenit indispensabil in contextul in care aplicatiile mobile si site-urile permit competitiei tale si clientilor potentiali sa umple internetul cu orice tip de informatii. Aceasta transparenta este, in mod cert, un pas in directia corecta deoarece ii ofera consumatorului puterea pe care a pierdut-o, insa – in acelasi timp – le permite competitorilor tai sa iti distruga reputatia cu doar cateva click-uri.

De de ai nevoie de managementul reputatiei online?

O campanie solida de management al reputatiei online iti poate ajuta afacerea nu doar sa "ingroape” rezultate de cautare negative sau nefavorabile, ci poate aduce in rezultatele de top stirile cele mai importante legate de afacerea ta, de achizitii, personal sau interactiune cu clientii.

De fapt, chiar Google, unul dintre cele mai importante motoare de cautare din sfera online ofera cateva sfaturi despre controlul reputatiei online prin intermediul rezultatelor returnate de cautari. Noi am combinat aceste sfaturi cu experienta noastra de pana acum pentru a simplifica, pentru tine, notiunea de management al reputatiei online si pentru a-ti oferi cele mai simple si mai bune solutii.

CERE COTATIE!