Servicii de recuperare

Daca ai trafic scazut, e posibil ca site-ul tau sa fie penalizat de Google

Daca site-ul tau a inregistrat o scadere dramatica in traficul generat, acest lucru se datoreaza, cel mai probabil, penalizarilor Google.

Ce sunt penalizarile Google

Google clasifica site-urile returnate la cautare folosind niste algoritmi complicati, care masoara mai multe variabile, cum ar fi: calitatea si cantitatea informatiilor din site-ul tau, numarul de afisari si de utilizatori implicati, numarul si calitatea linkurilor care duc catre site-ul tau etc. Motorul de cautare foloseste toate aceste informatii pentru a stabili relevanta continutului unui site raportat la termenul interogat de cautator.

Atunci cand Google aplica o penalizare unui site, aceasta se traduce, de obicei, prin retrogradarea site-ului respectiv in paginile motorului de cautare cu minim 20 de pozitii. De exemplu, daca site-ul tau se afla in prezent pe pozitia a patra in rezultatele Google, dupa o penalizare el se va afla nu mai sus de pozitia 24.

Ce fel de penalizare am primit?

In primul rand trebuie sa stii ca exista doua tipuri de penalizari pe care Google le aplica site-urilor pe care le indexeaza.

Penalizarile algoritmice se aplica atunci cand site-ul tau incalca liniile de cautare intr-o oarecare masura. Acestea sunt cel mai usor de recuperat.

Penalizarile manuale se aplica in cazul in care Google stabileste ca site-ul tau prezinta un oarecare grad de risc sau daca cineva inainteaza un raport de spam. Acest tip de penalizari sunt cele mai grave si mai costisitoare de reparat.

Ce sa fac daca primesc o penalizare

Cel mai indicat ar fi ca, in cazul in care observi orice neregula in ceea ce priveste pozitionarea site-ului tau in rezultatele returnate de motoarele de cautare, sa apelezi la o firma SEO specializata in recuperarea site-urilor afectate de penalizarile Google.

La Prime Net Solution vei gasi o echipa de specialisti gata sa coaboreze cu tine pentru ca site-ul tau sa se afle (din nou) pe prima pagina a motoarelor de cautare. Tot ce trebuie sa faci este sa ne cauti acum si sa ne spui care este problema ta, iar noi vom lucra pentru tine!

CERE COTATIE!